zondag 17 februari 2013

Early bird special

Als mannen onder elkaar moet het bespreekbaar zijn, toch? Jij en je vrouw zouden beiden graag wat meer seks of minimaal intimiteit willen maar het komt er domweg niet van. Je bent dol op elkaar, weet zeker dat je met elkaar oud wilt worden en geniet elke keer van de seks en toch... Blijft het bij voornemens.

Je praat er eens over, realiseert je dat je al een tijd samen bent en in die tijd veel hebt meegemaakt, dus seks is sowieso niet het belangrijkste. Daarnaast heb je allebei een druk bestaan waarbij je blij bent als je 's avonds even niks hoeft. Tegen de tijd dat je dan naar bed gaat ben je zo gaar dat je niet eens meer aan seks wilt denken!

Herkenbaar? Je hoeft het niet als bumper-sticker uit te dragen maar een instemmend knikje kan geen kwaad.   Dit speelt bij heel veel stellen. Uiteindelijk komt het zover dat je er door het gemis een beetje tegenaan begint te hikken en dus alle intimiteit ook maar overslaat, terwijl seks je zoveel meer biedt dan alleen maar lichamelijk genot.

Giovanni Livera leert ons meer
over de Early Bird op zijn site

Voor al die stellen de tip : de Early Bird Special! Vooral toen mijn vrouw en ik nog niet samenwoonden en we allebei vroeg op MOESTEN was de Early Bid Special een uitkomst. Om 6:00 's morgens samen wakker worden en toegeven aan je oerdriften. Het is een heerlijke manier om de dag te beginnen en als je vroeg genoeg begint, heb je nog wat tijd om samen te praten of domweg tegen elkaar aan te kruipen.Tuurlijk, tuurlijk, 6:00 is on-Christelijk vroeg maar voor doordeweeks niet ongewoon. Als je echter allebei voeg op moet kan het een hele uitkomst zijn. Je kunt het ook anders aanpakken; je bent beiden al gewend om doordeweeks voeg op te staan, laten we die 6:00 even aanhouden. Hoe moeilijk is het dan om op zaterdag of zondag om, laten we zeggen 9:00 wakker te worden en er alsnog een Early Bird Special op na te houden? Natuurlijk, we zijn allemaal extreem viriele half-goden met een uithoudingsvermogen waarmee we een pornofilm kunnen vullen maar even realistisch, met voor- en naspel ben je rond 10:00 wel klaar en kijk eens hoeveel tijd je dan nog hebt om allerlei taken op te pakken én te voltooien.


Uit een artikel van
 The Telegraph
Bijkomend voordeel, als je voor die zondag de opdracht had gekregen om de keuken schoon te maken, de vaat te doen en te strijken, dan doe je die klussen fluitend en met goede zin, omdat je je Early Bird Special hebt gekregen. Bovendien voel  je je, door de hernieuwde verbondenheid met je vrouw, een hele pief dat je dit allemaal zonder morren voor haar doet, en dat versterkt weer je zelfvertrouwen, waardoor je zekerder overkomt en als je vrouw dat oppikt zit er misschien 
vanavond ook nog wat leuks bij!

Doorbreek de vicieuze cirkel van de sleur, gebruik de ochtend voor het mooiste dat je samen kunt doen, en pluk de voordelen de rest van de dag!

Geen opmerkingen: